Algemene Vragen

Komt u uit Nederland dan kunt u bij ons betalen via het veilige & gemakkelijke iDeal platform. Als u uit het buitenland komt kunt u bij ons betalen middels een bankoverschrijving.

Na het plaatsen en betalen van jouw bestelling ontvangt je een e-mail op het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Dit is de bevestiging van je bestelling. Op het moment dat u deze email ontvangt is het productie proces gestart.

 

Helaas is dit niet meer mogelijk. De borden zijn persoonlijk gemaakt en kunnen daarom niet doorverkocht worden. Zorg daarom dat je geen typfouten maakt, zodat je zeker tevreden bent.

Nee, alleen het bord zit in de prijs. Wij bieden wel de mogelijkheid om de schildersezel te huren.

Wat jammer om te horen dat het bord niet naar wens is. Je kunt contact met ons opnemen. Wij horen graag waarom je niet tevreden bent en wij proberen dan samen tot een oplossing te komen.

Bezorging & Levertijd

Nadat u uw trouwbord heeft betaald gaan wij uw trouwbord in productie nemen. Het productie & levertijd proces duurt gemiddeld 5 (werk)dagen.

Heeft u uw bestelling na 5 werkdagen nog niet ontvangen? Neem dan direct contact op met ons. Wij gaan dan een onderzoek instellen en zullen zorgen dat het snel opgelost wordt.

Retourneren

Helaas is dit niet mogelijk. De trouwborden zijn persoonlijk gedrukt en kunnen daarom niet doorverkocht worden. Zorg daarom dat u geen typfouten maakt, zodat u zeker tevreden bent.