Tips

4 TIPS VOOR HET MAKEN VAN JE TROUWBORD!

Trouwbord.nl - Unieke, persoonlijke & betaalbare trouwborden

Een persoonlijk trouwbord maken is gemakkelijker dan je denkt en zeker met onze 4 tips kun je zelf heerlijk aan de slag gaan met het maken en personaliseren van jullie trouwbord. Want hoe leuk is het om zelf je trouwbord te ontwerpen?! In deze blog geven we je 4 tips voor het maken van je trouwbord, zodat jij direct aan de slag kunt.

TIP 1: BEGIN MET HET UITZOEKEN VAN JULLIE TROUWBORD

Voordat jullie beginnen met het maken van je trouwbord kun je natuurlijk al lekker gaan oriënteren en beginnen met het uitzoeken van jullie perfecte trouwbord die past bij jullie bruiloft. Heeft jullie bruiloft bijvoorbeeld een bepaald thema, bijvoorbeeld bloemen of modern. Dan is het natuurlijk heel erg leuk om jullie trouwbord te maken in de zelfde stijl als jullie bruiloft. Jullie gasten ontvangen dan direct bij binnenkomst een soort sneak preview van de stijl van jullie bruiloft. Heb je mooie trouwborden gezien? Sla deze dan even op zodat je deze later gemakkelijker kunt terug vinden.

Kies vooral een trouwbord die persoonlijk bij jullie past. Niets is namelijk leuker dan wanneer jullie dierbare jullie trouwbord zien en gelijk zien dat hij helemaal bij jullie past.

TIP 2: CONTROLEER DE DIGITALE PROEFDRUK

Het maken van een trouwbord kun je zeer gemakkelijk doen via ons bestelproces. Als eerste kies je natuurlijk jullie ontwerp en deze vul je aan met jullie gegevens. Zoals jullie namen & datum. Wanneer jullie helemaal tevreden zijn met de ingevulde teksten dan plaats je jullie trouwbord in de winkelmand en voltooien de betaling.

Binnen 24 tot 48 uur ontvangen jullie een gratis digitale proefdruk. Deze proefdruk laat zien hoe jullie persoonlijk trouwbord eruit komt te zien. Controleer deze goed want na goedkeuring van deze proefdruk kunnen er geen wijzigingen meer gedaan worden.

TIP 3: BESTEL JULLIE TROUWBORD OP TIJD

Na het maken van jullie trouwbord kun je natuurlijk haast niet wachten om deze in ontvangst te nemen. De standaard levering van een trouwbord is gemiddeld 5 (werk)dagen. Maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat de bezorger vertraging oploopt, daarom is het altijd verstandig om jullie trouwbord geruime tijd van te voren te bestellen zodat jullie zeker weten dat hij op tijd binnen is. Er wordt aangeraden om jullie trouwbord minimaal 1 maand voor jullie bruiloft te bestellen.

TIP 4: KIES VOOR EEN GEHELE TROUWHUISSTIJL

Houd je er net als ons van als al het drukwerk op jullie bruiloft volledig op elkaar is afgestemd? Het is nu zelfs mogelijk om bij jullie trouwbord ook tafelborden, indelingsborden & programmaborden te bestellen, allemaal in dezelfde stijl als jullie trouwbord. Want niets is mooier als al het drukwerk op jullie bruiloft helemaal bij elkaar past.